banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Başkan Beyazgül'den Şanlıurfa Vakfı'na Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Vakfı Başkanı Mehmet Emin Karahan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

Başkan Beyazgül’e ziyareti sırasında Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk da eşlik etti. 

Şanlıurfa Vakfını ziyareti esnasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Beyazgül, Şanlıurfa için karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak gereken her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

BAŞKAN BEYAZGÜL'' ŞANLIURFA'YI CAZİBE MERKEZİ YAPACAK ÇALIŞMALARI BİRLİKTE YÜRÜTECEĞİZ''

Başkan Beyazgül, “Yenilenen ve yeni yerini açan Şanlıurfa Vakfını ziyarete geldik. Sivil Toplum Kuruluşları halkın malıdır, gerek Ankara’da Kemal Alataş gerekse Şanlıurfa'da Mehmet Emin Karahan gerçekten Şanlıurfa için hayırlı hizmetler yapmışlardır. Karşılıklı olarak Şanlıurfa’ya hangi hizmetleri yaparız, bir birimize nasıl katkı sağlarız, Şanlıurfa’ya nasıl katkı sağlarız konularında görüş alışverişinde bulunmak ve yine Şanlıurfa ile ilgili duygu ve düşüncelerini almak, toplumun nabzını bir nebze de olsa burada ölçmek adına Şanlıurfa Vakfını ziyaret ettik. Geçmişi çok uzun olan bu Vakfımız halkımızın desteğini aldığı için tasvip gördüğü için bugüne kadar yaşamıştır ve inanıyorum ki bundan sonra da yaşamaya devam edecektir. Şanlıurfa Vakfımız, Şanlıurfa’mızın değerlerini çok daha üste taşıyacak, ortaya çıkaracaktır. Şanlıurfa’yı gerçekten cazibe merkezi yapacak çalışmaları hep birlikte yürüteceğiz. ” dedi. 

BAŞKAN CANPOLAT:'' ŞANLIURFA'NIN TANITIMI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ''

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “Şanlıurfa Vakfının Şanlıurfa Şubesini ziyaret ettiklerini,  yeni  yerlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilediklerini aktararak bizlerde elimizden geldiği kadarıyla STK’larımızın desteklenmesi ve Şanlıurfa'nın tanıtımı noktasında elimizden geleni yapacağız dedi.

KARAHAN: '' BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE ORTAK PROJELER YAPACAĞIZ''

Şanlıurfa Vakfı'nın Şanlıurfa'da yıllardır Türkiye’nin her statüsünde hemşerilerimize hizmet veren bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirten Şanlırufa Vakfı Başkanı Mehmet Emin Karahan ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e, Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a, Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızla beraber Şanlıurfa’nın tanıtımı, sosyo-kültürel tanımını ve değerlerini daha da iyi tanıtmak için ortak projeler kararı aldık” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serdar 3 yıl önce

Ey Belediye Başkan/ları ; Urfamızda kaldırım,sokak ve caddeler işgal edilmiş durumda.M.Akif cad. BİM karşında Kaldırım üzerine tam 40 cm (İki karo) duvar örülmüş daha da ötesi 180 cm. caddenin üzerine araç lastiği,tahta ve vb. cisimler konulmuş. Kaldırım ve caddeler KAMU'ya aittir ve işgal edilmesine göz yumulmaktadır.Defalarca dile getirilmiş ama hiçbir işlem yapılmamıştır.Neden ? Trafik kanunun 14.maddesinin gereği NEDEN yerine getirilmiyor?