banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Milletvekili Gaziantep

BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN EYYÜBİYELİLERE MÜJDE: EYYÜBİYE'YE YENİ PARKLAR YAPILIYOR

İlçe belediyeleri ile koordineli bir şekilde çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'u makamında ziyaret etti. Makam ziyaretinde ilçe sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Beyazgül, daha sonra Başkan Mehmet Kuş ile Eyyübiye ilçesine bağlı Dede Osman, Mance ve Buhara mahallerinin içerisinde yer alacak olan park alanında inceleme yaparak, açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN BEYAZGÜL: MAHALLELERİMİZ İÇİN DİNLENME ALANI OLACAK

Park sorununu gündemdeki projelerinin arasında aldıklarını belirten Başkan Beyazgül, "Dede Osman, Mance ve Buhara mahallelerimizde insanlarımızın gidip dinlenecekleri alan bulunmamaktadır. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş daha önce burada incelemede bulunup park sözü vermiştir. Onun sözü bizim sözümüzdür. Başkanımız Mehmet Kuş buranın hassasiyetini bildiği için bu sözü vermiştir ve bizde yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Mehmet Kuş ile beraber bu alanda başka neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Burayı da gündemdeki projelerimiz arasına aldık. Bu alanı güzel bir alana çevireceğiz Allah'ın izniyle. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

BAŞKAN MEHMET KUŞ: BAŞKAN BEYAZGÜL, SORUNUNU KISA ZAMANDA ÇÖZÜME KAVUŞTURMA TALİMATI VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün kendilerine her zaman destek olduklarının altını çizen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, "Geçtiğimiz günlerde Dede Osman, Mance ve Buhara mahalle muhtarlarımız ile görüştük ve bizden bu alanlarda park ihtiyaçlarının olduğunu belirttiler. Park olarak aileleri ile birlikte gelebilecekleri hiçbir alan yok. Biz de Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile görüşüp soruna çözüm bulacağımızı ifade etmiştik. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül bugün bizleri ziyaret etti ve alanda incelemelerde bulunduk. Başkanımız sıkıntıya neşteri vuralım dedi. Muhtarlarımızla da istişare ettik. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül hızlı bir şekilde en kısa zaman içerisinde Buhara, Mance ve Dede Osman mahallelerimize park sözü verdi. Kendisine şükranlarımızı iletiyoruz" şeklinde konuştu.

Sıkıntılarının en kısa zamanda çözüldüğünü belirten Buhara Mahalle Muhtarı İbrahim Demir de, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.