banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Başkan Bayık’tan Küçük Fatma’ya Büyük Jest


Tüm dünyada kutlanan Engelliler Günü dolayısıyla   Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilkokul öğrencisi bedensel engelli küçük Fatma'ya jest yaptı.
Sosyal sorumluluk projelerinin yakın takipçisi olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, bedensel engelli olması nedeniyle evde eğitim gören Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Fatma Dilak'ı öğretmenleri ile birlikte evinde ziyaret ederek kendisine akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Fatma Dilak ile sınıf öğretmeni ve okul idarecisi vesilesiyle tanıştığını belirten Başkan Bayık, Engelli vatandaşların hayat şartlarını kolaylaştırmak için ellerinden gelen her türlü maddi ve manevi desteği sağladıklarını belirterek 'Sosyal belediyeciliğin vermiş olduğu sorumlulukla hareket edip, bu çerçevede engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarını kolaylaştırmak, onlara maddi ve manevi destek olmak öncelikli görevlerimizdendir. Bu minvalde, bedensel engelli olması hasebiyle eğitimini evde sürdürmek zorunda kalan Fatma'nın ders öğretmeni Gülşah Bayık öğretmene ve okul idarecisi Vedat Polat vesilesi ile tanışmış olduk. Eğitiminde de oldukça başarılı olan Fatma kızımıza akülü elektrikli sandalye hediye ettik. Umarız bundan sonra kendisine büyük bir destek sağlayacaktır' dedi. 
Cumhuriyet İlkokulu'nda görev yapan ve Fatma'ya evde eğitim veren ders öğretmeni Gülşah Bayık 'Fatma, eğitimde yaşıtlarına göre çok başarılı olan bir öğrencimiz. Bedensel engelli olması nedeniyle kendisine evde ders veriyoruz. Ona yardımcı olmak amacıyla Cumhuriyet İlkokulu adına belediye başkanımıza akülü tekerlekli sandalye ihtiyacını ilettik. Sosyal sorumluluk konusunda duyarlı olan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık'da buna duyarsız kalmayarak Fatma'ya akülü tekerlekli sandalye armağan etti. Okulum adına kendisine çok teşekkür ederiz' şeklinde konuştu.
Kızlarının tekerlekli sandalyeye kavuşmasının sevincini yaşayan baba Ramazan Dilak, duyarlılıklarından dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.