banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Başkan Bayık'tan 15 Temmuz Mesajı



Mesajında, halkın gücünün karşısında hiç bir güç duramaz diyen Bayık, verdiği mesajını şu sözlerle sürdürdü:
"İçinde millet iradesinin tecelli bulup vücuda giren hiç bir olay, hiçbir şekilde tarihte unutulmaz ve binlerce yıl geçse de gelecek kuşaklara aktarılır. Bu bağlamda, milletin hain darbe girişimine karşı kendi iradesiyle elde ettiği zafer de tarihte hak ettiği yeri alacaktır. 3 yıl önce bugün, İslam dünyasının lider ülkesi ve umudu olan Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne karşı giriştiği hain darbe girişimi karşısında inanılmaz bir mücadeleyle karşılaşıp bozguna uğrayan FETÖ terör örgütü de, aynı şekilde kara bir leke olarak tarihin çöplüğünde yerini alacaktır. Cumhurbaşkanımız ve partimizin genel başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde başlatılan milli mücadele çağrısı, halkta vücut bularak inanılmaz bir direnişe ve zafere dönüşmüştür. Ve tarih böyle liderleri de asla unutmayacaktır" dedi.
Bayık, mesajının devamında "15 Temmuz 2016'da bir gece vakti, devletin silahlarını kendi kötü emellerine ulaşmak için kullanıp yüzlerce vatansever evladımızı katleden, binlercesinin yaralamasına neden olan FETÖ hainleri ve onlara uşaklık edenler asla cezası kalmayacaktır. Başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var oldukça; onun izinden giden milli iradeye sahip bu aziz milletimiz oldukça, hiç kimse bu vatanın zerresine göz dikmeye yeltenmesin. Çünkü tarih buna defalarca şahitlik etmiş ve etmeye devam edecektir. Memleketin geleceği ve özgürlüğü için, can siper olup ölüme koşarak gidenlere Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum" şeklinde ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.