banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

BAŞKAN BAYDİLLİ MESAİYE SOKAKLARDA BAŞLADI

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli alan gezileri yaparak sorunları yerinde inceliyor. Başkan Baydilli sabah mesaisine Mehmet Hafız Bulvarı üzerinde ve Ali Baba Mahallesinde yaptığı yürüyüşle başlarken, teknik ekibiyle birlikte sorunları yerinde tespit edip giderilmesi yönünde talimat verdi.

Karaköprü'ye hizmetin en iyisini sunmak için çok çalışmaları gerektiğini kaydeden Başkan Baydilli, nüfusu her geçen yıl katlanan ilçeye hizmet etmenin zorluğunu aşmak için uğraştıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "Başkan yardımcılarımız ve teknik müdürlerimizle birlikte sabah mesaimize erkenden başlayıp ilçemizi adım adım geziyoruz. Çünkü her geçen yıl nüfusumuzda önemli bir artış oluyor ve sorumluluğumuz artıyor. Karaköprü nüfusumuz 252 bin kişiye ulaştı ve artık daha fazla ihtiyaç hasıl oldu. Biz de bu ihtiyaçları karşılamak ve sorunları gidermek için çok çalışmak zorundayız.

Bizim tek işimiz Karaköprü'yü daha güzel hale getirmek ve vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde burada yaşamasını sağlamaktır.  Bunun için çalışan tüm personelimize, mesai arkadaşlarımıza ve bizi anlayışla karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Başkan Baydilli alan gezilerinde yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.