banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

BAŞKAN BAYDİLLİ, İL BAŞKANI KIRIKÇI’YI AĞIRLADI

İlçe ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ziyaretlerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve İl Yönetimine teşekkür ederken ilçede yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler verdi. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, yapılan çalışmalardan ve gayretlerinden dolayı Başkan Baydilli'yi tebrik etti.

Belediye ziyaretinin ardından Başkan Baydilli ve İl Başkanı Kırıkçı, belediye meclis salonunda Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu ile toplantı gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.