banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Kovancı Mahallesi İl Hıfzıssıhha Kurulunun 2020 Yılı 148 Nolu Kararı

BAŞKAN BAYDİLLİ AKBAYIR MAHALLESİNİ İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayarak ilçedeki mahallelerde teknik ekibiyle birlikte incelemelerde bulunuyor. Başkan Baydilli sorunları bizzat yerinde incelerken, vatandaş ve esnafla da sohbet edip taleplerini dinliyor.

Başkan Metin Baydilli alan gezileri kapsamında Akbayır Mahallesinde inceleme yaparken, mahalledeki çalışmalar ve sorunlarla ilgili bilgi aldı. Alan gezisinde Başkan Baydilli'ye Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve teknik personel de eşlik etti. 

Sürekli sahada incelemelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, "Sabah gezilerimizle birlikte ilçemizde yapılan çalışmaları da yerinde inceliyoruz. Akbayır mahallemizde başkan yardımcılarımız ve teknik ekibimizle birlikte inceleme yaptık ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Biz tüm mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz, görüyoruz. Bunların çözümü için çalışmalar yürütüyoruz. Daha güzel bir Karaköprü için mesaimize erkenden başlayıp ilçemize daha fazla zaman ayırmak, hizmeti artırmak için uğraşıyoruz” diye konuştu.

Başkan Baydilli alan gezisi sırasında vatandaşlarla ve esnafla da sohbet ederken, çalışmaların hızlandırılması ve titiz davranılması hakkında personeli uyardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.