banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Başkan Adayı Güvenç, Başkan Fakıbaba'yı ziyaret etti

Şanlıurfa Eski Valisi ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı ziyaret etti.

 

Şanlıurfa Valiliği görevinden istifa ettikten sonra Başbakan Erdoğan tarafından Şanlıurfa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Celalettin Güvenç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı makamında ziyaret etti.

 

Fakıbaba’yla bir süre sohbet eden Celalettin Güvenç, “Büyükşehir yasası kapsamında Şanlıurfa büyükşehir oldu. Başbakanımız ve Genel Merkezimizi büyükşehir belediye başkan adayı olarak bizi görevlendirdiler. Bu kapsamda çalışmalara başladık. 10 yıl süreyle Şanlıurfa'ya özveriyle zor şartlarda hizmet eden Fakıbaba'ya teşekkürlerimizi iletiyoruz.  Allah'a şükür daha önce bu şehirde yaşanan birçok kötü olaylara, kötü örneklere fırsat verilmedi. Çok seviyeli bir şekilde başkanımızla sarılarak, kucaklaşarak bir tanıtım toplantısı yaptık. Bu anlamda sayın başkanımızın gösterdiği olgunluktan dolayı şehir olarak müteşekkiriz. Bugün de İl Başkanımızla beraber sayın başkanımıza ziyarete geldik. Bundan sonraki dönemde de biz Fakıbaba'nın tecrübelerinden, 10 yıllık birikimden istifade edeceğiz. Tecrübe çok kolay kazanılan bir şey değildir. Bazı şeyleri öğrenmek, yol almak, tecrübe kazanmak,  vizyon kazanmak uzun uğraşlar sonunda elde edilir. Bu anlamda güzel bir birliktelik partimiz içinde yaşanıyor. Bu olgunluğu sağlayan il teşkilatımıza, vekillerimize, bakanımıza ve tabiî ki mevcut belediye başkanımız Fakıbaba’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Şanlıurfa’nın kısır çekişmelerle kaybedecek zamanının olmadığını anlatan Celalettin Güvenç, birlik ve beraberlik içerisinde, milletin emanetine sahip çıkarak hizmet edeceklerini sözlerine ekledi.

Fakıbaba; “Adayımıza Yürekten Teşekkür Ediyor Başarılar Diliyorum”

Celalettin Güvenç'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Ahmet Eşref Fakıbaba ise şöyle konuştu; “Başkan adayımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Amacım 1 Nisan'a kadar samimi bir şekilde, hem büyükşehir belediye başkanımıza hem de yeni gelecek alt belediye başkanlarımıza sorunsuz mahalleler bırakmak. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kazanan Urfa'mız ve partimiz olacaktır. Başkan adayımıza yürekten teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

 

Öte yandan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba’yı ziyaret sırasında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Kızıldemir ve Cemil Çadak ile Eyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün eşlik etti.

 

VİDEO


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.