banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI OSB Müdürü Osman Oktay

Baro Başkanı Bucak, açlık grevi için Cumhurbaşkanlığında

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. v. Ahsen Coşar, Şanlıurfa Baro Başkanı Av.Ali Fuad Bucak, İzmir, Muş, Diyarbakır, Batman, Şırnak, Siirt, Hakkari, Mardin, Ağrı, Bitlis ve Bingöl Baro Başkanları ile beraber Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü makamında ziyaret etti ve kendilerinden açlık grevlerinin durdurulması ile ilgili olarak yardım talep etti.

 

Görüşmenin ardından Birlik Başkan vekili Coşar; “En temel insan hakkı yaşama hakkıdır. Cezaevlerinde açlık grevinde bulunanlar bizim vatandaşlarımız. İçlerinde meslektaşlarımız da var. Biz insan olarak insan hakları, yaşama hakkı konusunda duyarlıyız... Ayrıca avukatlık kanunu da barolara ve Türkiye Barolar Birliği’ne insan hakları ile ilgilenmek görevini veriyor. Cumhurbaşkanı’na bu duyarlılığımızı ilettik. Bizim için aslonan hayattır, insan hayatıdır” açıklamasını yaptı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.