banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Balikligol.com Olarak Tüm Okuyucularımızın Bayramını Kutluyoruz

Şanlıurfa merkezli 2007 yılında beri aralıksız bir şekilde ilin, bölgenin ve ülkenin en güncel haberlerini en doğru şekilde sizlere sunarak bugüne kadar hep büyüyekrek gelen balıklıgol.com, bundan böyle ilkeli ve doğru haberlerle sizle olmaya devam edecek.

Hiç bir zaman karalama, yalan ve yanlış bilgilere yer vermeyen, gece gündüz haberleri doğruluk süzgecinden geciren editöryal ekibimiz bundan böyle aynı titizlikle siz değerli okuyucularımızı habersiz bırakmadan yayın yoluna devam edecek.

Okuyucularımızın kurban bayramında kurbanlarını keserek, uzaktanda olsa bayramlaşarak geçirirken, editöryal ekibimiz olası son dakika haberleri sizlere vermeye devam edecek.

İslam aleminin bu kutsal gününde çalışan ve izinli olan tüm ekibimiz ile siz okuyucularımızın bayramını en içten dileklerle kutluyoruz.
Size, ailenize ve tüm sevdiklerinize mutlu, huzurlu ve bereket dolu bayramlar dileri...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.