banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Milletvekili Gaziantep

Balıklıgöl turist akınına uğradı
Şanlıurfa'daki vatandaşlar hafta sonu olması nedeniyle şehir merkezinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Balıklıgöl’e akın etti. İnanç turizmi önemli bir yere sahip olan Balıklıgöl, bugün çok sayıda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Bugün pazar gününü fırsat bilen şanlıurfa'da vatandaşlar  tatil olması nedeniyle yabancı turistlerin yanı sıra yerli turistler de Balıklıgöl’e akın etti. Balıklıgöl’e akın eden turistler hem buradaki manevi havayı teneffüs etti hem de Hz. İbrahim Makamı’nda dua ederek dileklerde bulundu. Şanlıurfa bugün turist akınına uğradı.

Genelde çeşitli ülkelerden gelen yabancı turistler Balıklıgöl'ü ziyaret edip, arkadaşlarıyla, yakınlarıyla hatıra fotoğrafları çektirip ülkelerine gittiğinde dostlarına, çevrelerine Şanlıurfa Balıklıgöl'deki muhteşem güzellikleri anlatacaklarını Gap Haber Ajansının mikrofonlarına konuştular.

Şanlıurfa'yı ziyaret'e gelen yerli ve yabancı turistler alışverişlerini yaptıktan sonra balıklıgöl, Halil İbrahim Makamı,nıda Ziyaret eden yerli turistler dualar edip çeşitli dileklerde bulundular.

Abdullah Toprak / GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.