banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Balıklıgöl Nereye Bağlansın anketi başladı

Şanlıurfa Vakfı’ndan bu konuda basına yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi:

“Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yanında 3 ilçe Belediyenin kurulması kararlaştırılmıştır. Mevcut Karaköprü Beldesi aynı isimle, Hz. Eyyüp Peygamberin makamının bulunduğu Eyyübiye Bölgesi Eyyübiye Belediyesi, Hz.Halil İbrahim Peygamberin ismini taşıyacak olan bir diğer ilçe Belediyemiz ise Haliliye Belediyesi olması kararlaştırılmıştır.

Hz. Halil İbrahim peygamberin ismi ile kurulacak olan Haliliye Belediyesinin sınırları içerisinde yer alması gereken, Balıklıgöl, Hz. Halil İbrahim makamı Eyyübiye İlçe Belediyesi sınırları içerisine dahil edilmiştir. Hz. Halil İbrahim Peygamberin makamının Haliliye Belediyesi sınırları içerisinde dahil edilmesi gerekmektedir. Bu konuda halkımızın görüşlerini almak için internet ortamında anket başlattık. Vatandaşlarımız sanliurfavakfi.org.tr adresini kullanarak ankete katılabilirler”(urfahizmet)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.