banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Balıklıgöl'de İşgallere Yönelik Polis ve Zabıtadan Dev Operasyonu

Şanlıurfa Balıklıgöl Platosunda bulunan işkaliye işyerlerine polis ve zabıta ekiplerinin katılımıyla operasyon düzenlendi. Operasyonda seyyar tezgahlar toplatılarak yasal işlem yapıldı.
Şanlıurfa Valiliği koordinesinde; Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ŞURKAV ve İlgili Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin hazır bulunduğu operasyon sabah saatlerinde yapıldı.
Polis ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini alırken zabıta ekipleri seyyar ve korsan tezgahları tespit ederek yasal işlem başlattı.
Haberi duyarak gelen tezgah sahipleri işlemlere itiraz etti.
Aylar önce toplatılan korsan tezgahları yeniden kurmaya çalıştığı belirlenen kişiler hakkında tutanak tutuldu.
ŞURKAV ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının da hazır bulunduğu operasyon seyyar tezgahların toplatılması, gerekli uyarıların yapılmasıyla son buldu.
Bölgede korsan tezgah kuran seyyar satıcılar gelen turist ve vatandaşların şikayeti üzerine bir daha açılmamak üzere kapatıldı.
Haber: İbrahim Uygur

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.