banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Bakkal Esnafından elektrik faturası isyani
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Şanlıurfa bakallar ve bayiler odası başkanı Mehmet Altun, birçok esnafın yüksek faturalar yüzünden işyerlerini kapatma noktasına geldiklerini belirtti.
İşte CİMER ve enerji bakanlığına yazılan o dilekçe örneğini:

TEDAŞ'IN ÜYELERİMİZE YAPTIĞI ZULMÜ CİMER'E VE ENERJİ BAKANINA YAZDIM.

Kıymetli Cumhurbaşkanımız. Ben yılların esnafıyım. Aynı zamanda Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanıyım.
Geçmiş yıllarda örneğin dükkan kiramız aylık 1000 TL ise Elektrik faturanız 250-300 TL civarında gelirdi. Şimdi ise aynı işyerinin aylık kirası 2000 TL ancak Elektrik faturası 3000-4000- 6000 hatta 10.000 TL gelen iş yerleri var. Elektrik faturalarının yüksek gelmesinden dolayı üyelerimiz bıktılar. İş yapamaz olduk. Pek çok üyemiz Elektrik faturası kiranın 2, 3 katı yüksek geldiği için dükkanını kapatma aşamasına geldi. Lütfen üyelerimizi bu TEDAŞ'ın zulmünden kurtarın. Elektrik ücretlerinde indirim yapın. Esnafımıza sahip çıkın. Saygılarımla arz ederim. Mehmet Altun Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.