banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Bakın BDP Şanlıurfa'da kime teklif götürmüş...

Son günlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in ismin Şanlıurfa kamuoyunda geçmesi bir çok kesimi umutlandırırken, aday olup olmayacağı konusu merakla bekleniyor. Parti tarafından açıklanması beklenilen Baydemir isminin yanı sıra bu akşam Şanlıurfa'da bir ismin daha parti içerisinde gündeme alınıp görüşüldüğü ileri sürüldü.
BDP'de Cevheri ile görüştü mü?
Barış ve Demokrasi Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı arayışlarını sürdürürken Osman Baydemir'in günlerdir gündemde kalması Şanlıurfa'da seçimin kızışacağının belirtilerini verdi fakat, Osman Baydemir'in Şanlıurfa'ya sıcak bakmaması parti içerisinde yöneticilerin bir başka ismin üzerinde çalışmaya başladıkları öğrenildi. Bu isim ise eski Urfa milletvekili Sebahattin Cevheri.
Şanlıurfa'da her geçen gün yaklaşan seçim heyecanı sıra gecelerine damgasını vuruyor. Birçok siyasetçinin ve bürokratın bir araya gelerek deyim yerindeyse dedikodu yaptığı sıra gecelerinde, Barış ve Demokrasi Partisi Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkan adayının Sebahattin Cevheri olduğu konuşuldu. BDP cephesinde Şanlıurfa Büyükşehir adayı arayışına şimdi Baydemir'e Cevheri ismide eklendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.