banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Bakan Vahit Kirişci Açıkladı: DSİ işçi alımı yapacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün merkez ve taşra birimlerinde görev yapmak üzere nisan ve mayıs ayı içerisinde çeşitli branşlarda 1727 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz.

Şanlıurfa’da çalıştırılmak üzere 4 Elektrik Elektronik teknisyeni, 1 elektrik jeneratör teknisyeni, 4 inşaat teknisyeni, 4 hidrolik teknisyeni, 12 bekçi, 1 akaryakıtçı, 1 aşçı, 1 aşçı yardımcısı, 5 bahçıvan, 4 hidrolog yardımcısı, 2 jeofizik teknisyeni, 4 kaloriferci, 3 su dağıtımı teknisyeni ve 20 sürveyan olmak üzere toplam 66 personel alımı yapacak.

Alınacak personellerin herhangi bir sınava tabi tutulmayacağını noter kurası ile alımın yapılacağı öğrenildi.

Personel alımına başvurmak isteyenler ise İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürlüklerine veya internet (www.iskur.gov.tr) aracılığıyla yapabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.