banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik kasap Nazlı Kurt

Bakan Koca Açıkladı: Hasta Sayısı 359'a Ölü Sayısı 4'e Yükseldi

Konu ile ilgili olarak günlük bilgilendirmelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Resmi sosyal medya hesabı olan Twitter hesabından koronavirüs vaka sayısını açıkladı. Acımız arttı ama başaracağız notu ile paylaşımda bulunan Bakan Koca, Kovid-19'a ilişkin yaptığı açıklaması şu şekilde oldu: 

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜS VAKA SAYISI 359'A ULAŞTI

"Son 24 saatte yapılan 1981 testten 168'i pozitif çıktı. 191 olan hasta sayımız 359'a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta Kovid-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız."

URFA'DA DA İLK VAKA GÖRÜLDÜ:

Resmi makamlarca doğurlmayan bilgilere göre Şanlıurfa'da Umreden dönen bir vatandaşın tahlillerinin pozitif çıktığığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre çok sayıda umrecinin kısa bi süre önce Şanlıurfa'ya dönmesi üzerine sağlık tedbirlerini artıran  İl Sağlık Müdürlüğü evlere ziyaret gerçekleştirerek tedbirler aldı ancak kentte ilk koronavirüs vakası da umreden dönen bir vatandaşta görüldüğü iddia edildi.

  Üç gün önce hastanede karantinaya alınan ve erkek olduğu öğrenilen bir hastanın tahlil sonuçları pozitif çıkması üzerine hastanın yaşadığı Kırsal mahalle mahalle karantinaya alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.