banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Bakan Koca 22 Haziran Vaka Sayılarını Açıkladı

Türkiye günlük koronavirüs taplosunda 24 haziran itibariyle son 24 saatte 24 kişi yaşamını yetirdiği görüldü. bugün vefat edenlerle birlikte bügüne kadar toplam vefat eden vaka sayısı 4 bin 974 kişiye ulaştı.

Bugün yapılan toplam test sayısı 41 bin 413 olurken bu testlerin bin 212'si pozitif çıktı. Böylece bugüne kadar yapılan 2 milyon 986 bin 653 testten 188 bin 897 kişide koronavirüs pozitif çıktı. 

Pozitif çıktığı halde tedavi sonucu iyileşen hasta sayında da son 24 saatte bin 293 kişi taburcu olurken, bugüne kadar toplam iyileşen hasta sayısı 161 bin 533 kişiye ulaştı.

24 Haziran itibariyle son 24 saat verilerini kamuoyu ile paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugüne kadar yapılan test sayılarına dikkat çekti.
Kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bakan Koca şunları söyledi: "İzmir'de 28, Kocaeli'de 20, Sakarya'da 3 vakamız yoğun bakımda. Toplam test sayımız 3 milyona yaklaştı. Bugün iyileşen hasta sayımız yeni vaka sayımızın üstünde. Fakat mücadelemiz için aradaki fark yeterli değil. Vaka sayımızı tedbirlerle azaltmalıyız. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.