banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Bakan Kasapoğlu'ndan Eyyübiye Gençleri İçin Söz Aldı

Ankaradaki görüşmeleri kapsamında Eyyübiye ilçesine 5 halı saha, 1 Gençlik merkezi, 1 yüzme havuzu ve 10 Basketbol sahası için söz alan Belediye Başkanı Mehmet Kuş, "Eyyübiye gençliği herşeyin en iyisini layıktır" dedi.

Ankaraya giderek ilçesi için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile de görüşen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'a  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal'ın da eşlik etti.

 Bakan Kasapoğlu'ndan çok sayıda proje sözü alan başkan Kuş, Görüşmeler esnasında Eyyübiye ilçesinin genel durumuyla ilgili bilgi verdi. Bakan Kasapoğlu'ndan 5 halı saha, 1 Gençlik merkezi, 1 yüzme havuzu ve 10 Basketbol sahası için destek isteyen Başkan Kuş, ilçeye müjdelerle dönüyor. Başkan Kuş ve heyetin Eyyübiye için taleplerini kırmayan Bakan Kasapoğlu'na teşekkür eden Başkan Kuş, Eyyübiye için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceklerini belirtti. 

Projelerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Kuş, " Gençlik ve Spor Bakanımız M. Muharrem Kasapoğlu ile yaptığımız görüşmeler sonrası Eyyübiye'mize müjdelerle dönüyoruz. 5 halı saha, 1 Gençlik merkezi, 1 yüzme havuzu ve 10 Basketbol sahası, Eyyübiye'me hayırlı olsun. Birlikte güçlüyüz. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.