banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Bağımsız Adayı Yapıcıer: Seçimlerde zaferle ayrılmam sürpriz olmayacak

Ömer Faruk Yapıcıer yaptığı açıklamada proje odaklı olarak sahaya indiklerini bunun için Şanlıurfa’nın yeni bir sürece girdiğini ve dengelerin değiştiğini ifade etti. Halk ile direk temas kurduğunu belirten Yapıcıer 1 Nisan sabahı sandıktan büyük bir zaferle ayrılacağını bunun Şanlıurfa için sürpriz olmayacağını ifade etti.
“İŞSZİLİK URFA’NIN KADERİ DEĞİLDİR”
Son 5 yılda Şanlıurfa’da işsizlikle mücadele edecek projelerin yapılmadığını dile getiren Yapıcıer, “işsizlik Şanlıurfa'nın kaderi değildir bunun için kalkınma projelerimiz ile gençlerin istihdam edileceğiz. 
Şanlıurfa'nın inanç turizmi ve Göbeklitepe ile insanlık tarihinin en önemli kenti olduğunu ancak bunun tanıtım ve koordinasyonunun iyi yapılmıyor. Bundan dolayı çevre illerin kültürel mirasimizdan faydalanması ve Şanlıurfa siyasetinin bu duruma sesiz kalması kabul edilebilir bir durum olamaz” dedi.
“SEÇMEN CEVABINI SANDIKTA VERECEKTİR”
 Şanlıurfa’nın en önemli gelir kaynağının turizm olduğunu ifade eden yapıcıer, Bu hususta suskun kalan Siyasi otoriteyi anlamakta zorlandığını belirterek; “Şanlıurfa bu tür sorunlarını sosyal medya hesabımdan sık sık dile getiriyorum ve getirmeye devam edeceğim. Şanlıurfa için elimden gelen mücadeleyi vereceğim. muhalif söylemlerde bulunmak ötekileştirme olarak karşılık bulmasının ve herşeyi bir algı yapılıyor manasında değerlendirek yanlıştır. Şanlıurfa seçmeninin Çok zeki bir seçmendir. 31 martta gereken cevabı sandıkta verecektir” diye sözlerini tamamladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Menduh 5 yıl önce

Tüm benligiimle inanıyorum bu memlekete böyle bir başkan lazım oda ömer faruk yapıcıerden başkası değildir diye düşünüyorum

Avatar
M.hanifi KARATAS 5 yıl önce

S.urfaya sizin gibi genc ve dinamik bir baskan sart oldu. Yolunuz acik olsun sayin baskan.

Avatar
Haybetullah karataş 5 yıl önce

S.urfaya sizin gibi genc ve dinamik bir başkana ihtiyaç vardır

Avatar
Haybetullah karataş 5 yıl önce

S.urfaya sizin gibi genc ve dinamik bir başkana ihtiyaç vardır