banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

AYHAN’DAN ÖZYAVUZ’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan ve Akçakale belediye meclis üyeleri iki gün önce MHP Şanlıurfa eski il başkanı İbrahim Özyavuz a Şanlıurfa bulunan evinin önünde aracına yapılan saldırı nedeniyle Harran da bulunan Köy odasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Ayhan Yapılan bu menfur saldırıyı şiddet ve esefle kınıyorum. Yapılan bu saldırı birlik beraberlik ve kardeşliğimize yapılmıştır.Dedi

MHP Şanlıurfa eski il başkanı İbrahim Özyavuz yapılan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada;
“Tatsız bir olay  yaşadık. Şanlıurfa’da evimizin önünde arabamıza bir saldırı yapıldı.Allaha şükür bize bir şey olmadı.Arabanın içinde değildik.Tabiki o günden bu yana geçmiş olsun dileklerinde bulunan telefonla irtibata geçen ve bizzat yanımıza gelen arkadaşlarımız oldu.Ben buradan herkese teşekkür ederim.Akçakale belediye başkanımız sayın Abdulhakim Ayhan olay anında bizi telefonla aradı ve olayı takip etti.Bugünde arkadaşlarıyla beraber bizi evimizde ziyaret etti.Ben kendilerine teşekkür ederim.Olaya gösterdikleri hassasiyetten dolayı ayrıca teşekkür ederim.”Dedi.
Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan ise;“ Yapılan bu menfur saldırıyı şiddet ve esefle kınıyorum. Yapılan bu saldırı birlik beraberlik ve kardeşliğimize yapılmıştır.Kolluk kuvvetlerimiz inşallah bu saldırıyı yapan kişi veya kişileri en yakın zamanda yakalayıp adaletin önüne çıkarıp hesap verecekler.” Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.