banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Ay Işığım 9127 yetimi sevindirdi


Ay Işığım Yetim Öksüz Derneği 2011 yılı Ramazan ayı boyunca Şanlıurfa’nın yetimlerini, öksüzlerini, yardıma muhtaç çocukları giydirmek için başlattığı kampanyada 9127 yetim ve öksüzü giyindirdi.
Şanlıurfa merkezde 67 mahallede tespiti yapılmış bulunan yardıma muhtaç 9127 yetimi öksüzü giydirdiklerini söyleyen Ay Işığım Derneği Genel Sekreteri Bekir Türkoğlu: “Bu yardıma muhtaç çocukların iç çamaşırından çorabına ayakkabısından gömleğine eteğine, kırtasiye malzemesi ve oyuncak vererek sevinçlerine ortak olduk. Bu yetim öksüz çocukların sevinci bir dünya ya değer. Onların bu mutluluğunu yaşamak ve yaşatmak ne denli bir duygu olduğunu anlamak isteyen herkesi derneğimize bekliyoruz. Bize bu yolda bu uğurda yardım eden bizi desteleyen bir dua ile bile olsa yalnız bırakmayan herkesten Mevla razı olsun” dedi.
Şanlıurfa’nın yetim öksüz derneği olarak yıl boyunca hizmet ettiğini söyleyen Türkoğlu; “yetim ve öksüz ailelere her ay rutin olarak süren gıda v.b yardımların yapılıyor” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.