banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Avukat'ın aracında esrar ele geçirildi

Önceki gün Aksaray'da polis tarafından takibe alınıp durdurulan Diyarbakır Barosu'na kayıtlı avukat H.D.'nin otomobilinde yapılan aramada, 150 kilo kubar diye tabir edilen işlenmiş esrar maddesi ele geçirildiği bildirildi.

Olayla ilgili avukatla birlikte M.T.,  Ata U. ve Mehmet Ali F.  adlı şahıslar gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlılardan Ata. U. ile Mehmet Ali F.  isimli şahısların Diyarbakır Toplu Konut 3. Etapta kapıcılık yaptıkları belirlenirken, zanlılardan Mehmet Ali F.'nin   PKK üyeliğinden 7 yıl hapis yattığı ortaya çıktı.

Zanlı Mehmet Ali F.’nin Diyarbakır’ın  Yenişehir İlçesi Toplu Konuttaki kapıcı dairesinde yapılan baskında ise, bir adet tabanca ele geçirildi.

Zanlılardan Ata. U. ile Mehmet Ali F.'nin Toplu Konutta sık sık PKK propagandası yaptıkları iddia edilirken, Polis tarafından olay ile ilgili araştırma ve tahkikatın devam ettiği belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.