banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri Sabah Sporu İle Devam Etti

Avrupa Birliği ile birlikte tüm dünyada geleneksel olarak her yıl, 23-30 Eylül tarihleri arasında “Avrupa Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında Bir hafta sürecek etkinliklerle toplumda hareketlilik bilinci oluşturarak spora teşvik edici aktiviteler yapılıyor. Şanlıurfa’da düzenlenen etkinliklere katılım yoğun oldu.

Kasaptaşı Parkı diye bilinen Fatih Sultan Mehmet Parkında Sabah Sporunda buluşan çoğunluğunun gönüllülerden oluştuğu sporseverler ısınma hareketlerinin ardından yürüyüş, tempolu koşu ve çeşitli aktiviteler yaparak kamuoyuna spor yap zinde kal mesajı verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği ve Herkes İçin Spor Federasyonu organizasyonlarıyla sporun farklı branşlarıyla buluşan vatandaşlar Şanlıurfa’da düzenlenen etkinliklerin oldukça verimli geçtiğini belirterek spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.