banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi

Aşure bereketi devam ediyor

Kuran tilavetiyle başlayan etkinlikte ilçe müftüsü Tahsin Ekim vatandaşlarla birlikte dua ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

100.Meydanında düzenlenen Aşure etkinliğinde Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Garnizon Komutanı Timur Deniz, Emniyet Müdürü Mümin Özmen, Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Arkan, kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.
Aşure almak için gelene kalabalığa protokol üyeleri Aşure ikramında bulundu. Kaymakamlık olarak her yıl Aşure dağıttıklarını ifade eden Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Muharrem Ayı'nın başta İslam Alemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Yüzlerce vatandaşa Aşure ikramında bulunan Özay;
'Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, Cenab-ı Allah Muharrem Ayı'nın hürmetine bizleri birlik ve beraberlikten, kardeşlik duygularından, iyilikten ve güzellikten ayırmasın' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.