banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

ASPİM TSE Kalite Belgesi Aldı


Şanlıurfa’da Sosyal anlamda büyük çalışma gösteren kurumlar, yapılan yenilikler ve personelin vatandaşa kaliteli hizmet vermesinden dolayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne TSE kalite belgesi verildi.
Şanlıurfa genelinde yaklaşık 147 personel ile hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, TSE denetçileri tarafından yapılan incelemeler sonrasında TSE belgesi alarak Şanlıurfalı vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Antalya’da düzenlenen program ile TSE belgesi almaya hak kazanan kurumlara belgeleri verildi.
TSE belgesini Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Temindar Aytekin’in elinden alan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;
“Stratejik Plan amaçlarından olan “Entegre Kalite Yönetim Sistemi” kurmak hedefini gerçekleştirmek üzere hazırlanan proje kapsamında faaliyetler yürütülmüş ve bu faaliyetler çerçevesinde İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda sistemin işleyişi ve geliştirilmesi için Bakanlığımızca tetkik ve danışmanlık hizmetleri yapılmış, yapılan bu çalışmaların çıktıları TSE denetçileri tarafından değerlendirilerek, İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımız TSE İSO belgesi almaya hak kazanmıştır.Sistem çalışanların performansını, verimliliği ve yararlanıcıların memnuniyetini amaçlamaktadır. Kalite Yönetim Sistemi sürekli gelişmeyi ve yenilenmeyi hedefleyen bir sistemdir. Bu doğrultuda kurumumuz her yıl TSE denetçileri tarafından tetkik edilerek yenilenme ve gelişmeler takip edilecektir. Ben bu belgenin alınmasında özverili bir şekilde çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyor, Vatandaşlarımıza da daha iyi hizmetin sunulması noktasında personelimize yardımcı olmalarını diliyorum” dedi.
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Antalya’da düzenlenen program ile TSE belgesi almaya hak kazanan Şanlıurfa Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol ve İl Müdür Yardımcısı Hasan Bilici’yi makamında kabul etti.
Vali İzzettin Küçük, İl Müdürlüğü ve çalışanlarınıtebrik ederek çalışmalarına en iyi şekilde devam etmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.