banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Asansör düştü; 4 kişi yaralandı VİDEO
Şanlıurfa’da yeni binanın asansör 4. Kattan aşağıya düştü asansör içinde bulunan 4 kişi yaralandı

Olay Akşam saatlerinde Karaköprü beldesi Şen evler mahallesi 6154 sokak saraç apartmanında meydana geldi. İddialara göre eve yeni taşınan öğretmen mobilyalarını monte eden işçilerle beraber apartmanın 4. Katında bindikleri asansör aniden aşağıya düştü. Asansörde bulunan A.O., A.D, C.D. ve ismi öğrenilmeyen bir kişi yaralandı.  Büyük gürültüyü duyan komşular hemen müdahale ederek asansör kapısını açtılar. komşuların haber vermesi ile  Olay yerine itfaiye, sağlık ekibi, UMKE Ekibi ve polis intikal etti.  Yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yeni taşınan öğretmenin ayağı kırıldı Ambulansa binen yaralı öğretmenin eşi ağlayarak ayağı kırılan eşini teselli etmeye çalıştı. Gazetecilerin nasıl oldu kaza sorusuna “ Asansör yeni yapılmıştı ama asansör düştü dedi”

Binanın yeni olduğu bina içersinde daha yeni taşındıklarını belirten Hatun Caylan” Büyük bir gürültü oldu deprem oldu bina yıkıldı zannettik kalktım kapıyı açtım baktım ses asansörden geliyor pense ile hemen kapıyı kırdım ve yaralıları asansörden çıkardık asansörde yeni taşınan öğretmen ve 3 tane işçi vardı inşaat daha yeni buraya yeni taşındı diye ifade etti”

 

 

Kaynak: Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.