banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Arap Şeyhleriyle İlgili Şok İddia!

Usta gazeteci Abdurrahman Dilipak, , Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Dinamit' canlı yayınına telefon bağlantısıyla katılarak, Arap şeyhlerinin operasyonculara para aktardığı öne sürdü.

Tayyip Erdoğan'a yöneltilen tehdit, aynı zamanda Mursi'ye yöneltilen tehdittir. Bakın başka bir şey söyleyeyim. Şu anda Suudi Arabistan'da, Dubai'de, Kuveyt'te arkası arkasına toplantılar yapılıyor. Türkiye'deki bu operasyonun sürdürülebilmesi için Arap şeyhleri Türkiye'ye kaynak aktarıyorlar.

Dilipak 6 ay önceden bilmiş ve uyarmış!

"BU ADAMI BİTİRİN" DİYORLAR'

Devam edelim; "bu adamı bitirin" diyorlar. Çünkü kendi geleceklerinden rahatsızlar. Tayyip Erdoğan'ın İslam dünyasına verdiği mesaj, umut, insanların inandıkları gibi yaşamaları yücelten bir hareketi tehdit olarak görüp, Tayyip Erdoğan'dan nefret ediyorlar. Ama bu Arap halkının genel tavrı değil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.