banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Aralarında Urfa'da Var, İnternet Dolandırıcılığı operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Aralarında Şanlıurfa'nın da bulunduğu Diyarbakır merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı internet dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 9 kişiden 2’si tutuklandı.
Diyarbakır merkez alınarak ülke genelinde internet üzerinden farklı eylemlere karışan suç örgütüne yönelik Ergani Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 3 ay süren teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucu, Şanlıurfa, Tunceli, Manisa ve Malatya illerinde yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucu 10 farklı adrese baskın düzenlenmişti. Operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alınırken, dün zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 9 zanlıdan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2 şahıs savcılık talimatıyla, 5 şahıs’ adli kontrol’ şartı ile serbest bırakıldı.
(RHA AJANS/RHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.