banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

APO'nun doğum günü için Ömerli'ye yürüyorlar

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Abdullah Öcalan'ın 66'ıncı doğum gününü dolayısıyla Şanlıurfa'dan Öcalan'ın doğum yeri olan Halfeti'nin Ömerli köyüne doğru yürüyüş başlattılar.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde toplanan kalabalık  Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünden basın açıklaması yaptıktan sonra 'Öcalan'a özgürlük' sloganıyla  yola çıktılar. Yola çıkan kalabalık 4 gün sonra Ömerli'ye ulaşacak.

HDP Şanlıurfa milletvekilleri İbrahim Ayhan ve İbrahim Binici, ilçe belediye başkanları ile HDP ve DBP yöneticileri ile bazı STK temsilcileri, üzerinde Öcalan fotoğrafı baskılı tişörtle Halfeti'ye
12 KM YOL YÜRÜYECEKLER
Bugün sabah saatlerinde yola çıkan kalabalık, 4 gün boyunca 120 KM yol yürüyecekler.

  Şanlıurfa Merkezden yola çıkan kalabalığa Suruç ve Halfeti ilçelerinden de katılım olacak. 4 Günlük bir yolculuktan sonra grup Abdullah Öcalan'nın doğum gunu olan 4 Nisan'da Ömerli köyüne varacaklar.

Haber: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.