banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ankara'daki Bombalı saldırıda ölü sayısı 37'ye çıktı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu hastanede tedavi gören 3 yaralının daha hayatını kaybettiğini belirterek, hayatını kaybedenlerin sayısının 37'ye çıktığını söyledi.


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu basına yaptığı açıklamada hastanede tedavi gören 3 yaralının daha hayatını kaybettiğini belirterek, hayatını kaybedenlerin sayısının 37'ye çıktığını söyledi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, hastanede tedavi altında olan 3 yaralının daha hayatını kaybettiğini belirterek, hayatını kaybedenlerin sayısının 37'ye çıktığını ifade etti.

Müezzinoğlu, hastanelerde şu an 14'ü ağır 71 kişinin tedavi gördüğünü söyledi.

Saldırıda olay yerinde 30 kişinin hayatını kaybettiğini belirten Müezzinoğlu, ölenlerin arasında bir kişinin saldırıyı gerçekleştirdiğinin kesin olduğunu, bir kişinin de şüpheli olduğunu söyledi. (İLKHA)

 

Anahtar Kelimeler:
AnkaraBombalı Saldırı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.