banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Her ilçeye

 Ziyarete Bozova Platformu heyetinden Şanlıurfa milletvekili Mehmet Ali CEVHERİ ,Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet AKGÜN, Başhekim M. Fatih AKSOY, Ziraat Odası Başkanı Suphi AKSOY ve KaraKöprü Belediye Başkanı Metin BAYDİLLİ katıldı.
Heyet, kaymakamlığımızca hazırlanan ve başta Tarım Bakanlığını ilgilendiren projeler olmak üzere tüm projelerimiz hakkında bilgi verdiler.

Proje sunumlarını bizzat kaymakam Hidayet SARI yaparak, Tarım Bakanlığı tarafından, Gölbaşı mahallesinde bulunan ve şuan atıl durumda olan eski ilçe Meteoroloji Müdürlüğü binasının onarımının yapılması, burada yer alan geniş bahçe içerisinde misafirhane yapılması, eskiden Yatılı İlköğretim Bölge Okulu olarak kullanılan okulun Tarım Meslek Lisesi’ne dönüştürülmesi ve Bozova ilçemiz için hazırlanan TOKİ evleri 1.etap projelerinin gerçekleşmesi için çalışma başlatılmasına karar verildi.
Bozova Platformu heyeti Bakan ÇELİK’e Urfa Fıstığı, Bozova Kuşlarının yer aldığı takvim, sabun ve çerçeve hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan ÇELİK, projelerin takipçisi olacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.