banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Anadolu’nun En Büyük Fuarı Urfa’da Açıldı

Paydaş kurumların destekleriyle mobilya sektörünün güçlü markalarını bir araya getiren 4. Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarında, yeni sezon gelinlik ve damatlık tasarımları, ünlü markaların avantajlı ürünleri, yeni trend mobilya grupları ve evlilik hazırlıklarında ihtiyaç duyulan tüm ürün ve hizmetler görücüye çıktı.Fuarda ayrıca "Geleneksel Aile Yaşamında Urfa Fotoğraf Sergisi" de alana gelen vatandaşların beğenisine sunuldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Şanlıurfa Fuar Merkezinde 4. Şanlıurfa Mobilya ve Evlilik Hazırlıkları Fuarının açılışını gerçekleştirdi. Başkan Beyazgül’e Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Şefik Bakay, TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade, Ak Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk çok sayıda davetli ve vatandaşla da eşlik etti. Açılışın ardından fuar alanını gezen Başkan Beyazgül "Geleneksel Aile Yaşamında Urfa Fotoğraf Sergisi" ile alanda Şanlıurfa’ya özgü “Asbap Gecesi” kültürünün mizansenini izledi.

İstiklal Marşının okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’nın fuarlar şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL:” ŞANLIURFA BİR FUAR MERKEZİ KONUMUNA GELDİ”

Başkan Beyazgül:” Şanlıurfa bir fuar merkezi konumuna geldi. Turizm ve fuarcılık birbirini destekleyen alanlardır. Fuarın Şanlıurfa’da yapılması bölgeyi olumlu yönde etkiler. Turizme ilgisi olanların Şanlıurfa’ya geldiklerinde burada düzenlenen fuarları da ziyaret ederek ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılayabilmektedirler. Şanlıurfa ören yerleri ziyaret sayısına bakıldığında diğer bölgeleri ikiye katlamıştır. Şanlıurfa’da fuarların sayısının artması sivil toplum kuruluşlarımızla ve halkımızla iç içe birlikte çalışmamızın bir getirisidir. Biz Şanlıurfa’yı tanıtırken arkası boş bir şehri tanıtmıyoruz. Arkası dolu ve güçlü bir şehri tanıtıyoruz” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek ise Şanlıurfa’da fuarların açılmasından son derece memnun olduğunu belirterek START Fuarcılığa teşekkür etti.

Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Şefik Bakay da fuarın açılışında yaptığı konuşmada Şanlıurfa’nın fuarlarla birlikte daha da geliştiğini aktardı.

Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde açılan 4. Şanlıurfa Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı, 26 Eylül’e kadar açık olacak. Ziyaretçiler, fuarı 10.00 -21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.