banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Alpcan;

Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan eşi Derya nur Alpcan, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve askeri heyet, şehidin Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Tepecik köyündeki baba evini ziyaret etti.

Şehidin babası İsa, annesi Fatma ve kardeşleriyle bir süre sohbet ederek sabır ve başsağlığı dileyen Alpcan ve beraberindekiler, ailenin sıkıntılarını dinledi.

Alpcan, şehide rahmet dileyerek, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak tarafından gönderilen şehadet belgesini ailesine takdim etti.

Alpcan, acılı babaya oğlunun vatanı için şehit olduğunu belirterek, "O çapulculara fırsat vermeyeceğiz" dedi.


Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit Onb. Yusuf Beylam’ın acısını yıllar önce kendilerinin de yaşadığını belirterek; Vatanımız uğruna bin evladımızda olsan binini şehit vermeye ve bende başlarında olmak üzere şehit olmaya bu yüce makama ulaşmaya hazırız. Biz öyle bir milletiz ki vatanımızın her karış toprağı için ölüp ölüp dirilmeyi bile göze alır yinede bir zerresinin bile bölünmesine izin vermeyiz. Bu nedenle Şehit Onb. Yusuf Beylem’in de bu düşüncede şehit olduğunu biliyoruz. Bizler buradan Ailesine baş sağlığı ve Allah’tan sabır dilemekten başka bir şey yapamıyoruz. Fakat bununda bilinmesini isteriz ki. Bizler her zaman Şehit Onb. Yusuf Beylem’in ailesinin yanında olacağız” şeklinde konuştu.


Baba İsa Beylem yaptığı açıklamada, şehit babası olmakla gurur duyduğunu söyledi.

Devlet ve orduyla da gurur duyduğunu dile getiren Beylam, şunları kaydetti:

"Devletimiz, milletimiz var olsun. Ordumuzla gurur duyuyorum. Yusuflar, Mehmetçiklerimiz var olsunlar, hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bayrağımız ve vatanımız sağ olsun. Şehit babası olarak 5 evladım vardı. Birini şehit verdim, 4 oğlum da hazır. Her an için ben de içlerinde olmak üzere göreve hazırız. 2-3 çapulcuya fırsat vermeyiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.