banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Eyyübiye'de çıkan yangın mahalleliyi korkuttu

 Şanlıurfa’da bir evin damında bulunan odunlukta çıkan yangın, mahallelinin korkulu anlar yaşamasına neden oldu.


Alınan bilgilere göre; Eyyübiye ilçesine bağlı Tepe Mahallesi 2981. sokakta bulunan evin damındaki odunlukta bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Saat:20.00 civarında çıkan yangın odunluktaki eşyaların yanmasıyla kısa bir sürede büyüdü.

Yangını fark eden mahalle halkı durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen üç tane itfaiye ekibi, sokakların dar olmasından dolayı zor anlar yaşadı. İtfaiye ekibinden bir kişi sırtındaki yangın söndürücü tüple yukarı çıkarak yangına müdahale etti.

Mahallelinin meraklı bakışları arasında uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangın sonrasında evin üzerinde uzun süre dumanlar yükseldi. Hiç kimsenin bulunmadığı esnada çıkan yangının sebebinin çocukların ateşlediği bir maytapın sebep olduğu tahmin ediliyor.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise güvenlik önlemleri alarak yangınla ilgili soruşturma başlattı. (Osman Gülebak-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.