banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Feridun Yazar Urfa'da defnedildi

Akciger kanseri nedeniyle uzun süre yaşam mücadelesini kaybeden Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı Feridun Yazar dün Ankara'da vefat etmişti. cenazesi bu sabah Şanlıurfa'ya getirilen Yazar köyünde toprağa verildi.


Yazar’ın cenazesi dün gece Şanlıurfa’ya getirilerek Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırılmıştı. Bugün sabah morgdan alınan cenaze köyü Küçükördek’te defnedildi.

Düzenlenen cenaze törenine CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, HDP Milletvekilleri ve Parti yöneticileri, CHP Milletvekilleri ve Parti Yöneticileri, DBP Parti yöneticileri ve sevenleri katıldı. Yaklaşık on binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde yüzlerce polis ve jandarma görev yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.