banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Akçakale Ohali Köy Okuluna Büyük Destek

Açık Kapı’dan Köy Okuluna Büyük Destek

 Öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal etkinlik için köylerine gelen Şanlıurfa Valiliği Açık Kapı Birimi personeline, okullarının boya ve bakım gibi tadilat işlerinin yapılmasını rica eden öğrenci ve öğretmenler, amaçlarına ulaştı.
Geçtiğimiz günlerde Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Akçakale’ye bağlı Ohali köyünde Harran Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği sosyal etkinliğe destek olmak amacıyla görev alan Açık Kapı Birimi personeli, okul öğrencileri ve öğretmenlerin talebini işleme koydu.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in talimatıyla okulun boyama ve bakım işleri yapıldı. Yepyeni bir görünüme kavuşan Ohali İlk ve Ortaokulu ile öğretmenlerin kullandığı lojman binası, Ohali’de yaşayan herkesin dikkatini çekerken, yapılan tadilat işlerinden dolayı okul öğrencileri ve öğretmenleri Vali Abdullah Erin’e ve Açık Kapı Birimi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Şanlıurfa il merkezine 100 kilometre mesafede bulunan Ohali köyünde, ilk ve ortaokul çağında 495 öğrenci eğitim görüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.