banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Akçakale Belediyesi 7 parka parke taşı döşedi

Çalışmaları bizzat yerinde denetleyen Akçakale belediye başkan yardımcısı Muhiddin Altınsoy; “Kısa süre içerisinde başlattığımız beton parke çalışımlarında sona geldik. Bundan sonraki durağımız Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri olarak kırsal mahallelerimizde stabilize yol yapım çalışmalarına başlayacağız.” Dedi.

Çalışmaları meraklı gözlerle izleyen Mahalle sakinleri ise şöyle konuştu; "Akçakale belediyesine teşekkür ederiz sokaklarımızı kilitli parke taşı işle döşediler şimdide paklarımızı yapıyorlar teşekkür ederiz" Dedi.

Ardından sözü alan Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Muhiddin Altınsoy yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Akçakale belediyesi olarak Fatih Sultan Mehmet mahallesinde bulunan bütün cadde ve sokakları kilitli parke taş döşeme çalışmalarını bitirdik. Şuan mahallemizde bulunan parlarda çalışmalara başladık.Onlarında kilitli parke çalışmalarını bitirip park ve bahçeler müdürlüğümüze teslim edeceğiz.Park bahçeler müdürlüğümüz ise bahar mevsimine doğru çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını bitirip halkımızın hizmetine sunacak.Akçakale belediyesi olarak her zaman halkımızın hizmetindeyiz" Dedi

Son olarak açıklamalarda bulunan Akçakale Belediyesi park ve bahçeler müdürü Mustafa Ercan ise; "Park ve bahçeler müdürlüğü olarak Fatih Sultan Mehmet mahallesinde toplam 7 adet parkı teslim aldık. Bu alanları çimlendirip ağaçlandırdıktan sonra halkımızın hizmetine sunacağız. Halkımızdan tek ricamız yapılan bu çalışmalara sahip çıkmalarıdır.Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.