banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

AK Parti Urfa'da Kriz! Aday tanıtım toplantısı ertelendi iddiası


Yarın (12.01.2019) açıklanması beklenen AK Parti'de ilçe adayları, Aday tanıtım programına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelmesi beklenen Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş rahatsızlığından dolayı  ileri bir tarihe ertelendiği söyleniyor.

 Şanlıurfa AK Parti  Kurtulmuş'un rahatsızlığından dolayı yarın yapılması planlanan programın ileri bir tarihe ertelendiği iddia edilirken, partiden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Sosyal medyada paylaşılan isimler sonrasında dün AK Parti İl binası önünde bazı gruplar ismi geçen adayları istemediklerine dair protesto eylemi gerçekleştirdi.

Bu arada AK Parti Genel Merkezine giden bazı milletvekilleri, birkaç ilçenin ilçe belediye başkan adayının değişmesi için baskı kurduğu iddia ediliyor. Milletvekillerinin, değişmesini istedikleri ilçelerde kendilerine yakın isimleri belediye başkan adayı göstermeyi istedikleri öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.