banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

AK Parti teşkilatında büyük operasyon!

Teşkilat Başkanlığına Süleyman Soylu’nun gelmesinin ardından AK Parti teşkilatlarında büyük yenileme olacağı söylenmişti. Bunun ilk adımı atılıyor.

OPERASYONUN EN ÖNEMLİ NOKTASI ANKARA

 Radikal'in haberine göre; operasyonun önemli noktasını Başkent Ankara oluşturuyor. Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ile yönetimi görevden alınıyor. Ankara il yönetimi ile birlikte 15’e yakın ilçe yönetiminin de aynı şekilde görevden alınacağı söyleniyor.

BÜYÜK İLLERE DE SIÇRAYACAK

AK Parti’deki operasyon Ankara ile sınırlı kalmayacak. İstanbul dışındaki büyük illere de sıçrayacak. İzmir’le beraber 14 il yönetimine de görevden el çektirileceği öne sürülüyor.

BAZI YÖNETİMLER İSTİFALARINI ÖNCEDEN SUNDU

 AK Parti’de 30 Mart yerel seçimlerinde “başarısız” olan bazı yönetimler önceden istifalarını parti genel merkezine sunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.