banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Halil Özcan: Hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halli Özcan, Şanlıurfa Öğretmen evinde yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek gündemle ilgili konularda açıklamalar yaptı.

 Dr. Halil Özcan "40 yıllık bir yapının ihanetininin af edilmez, Bu Millet arkadan bıçakladı, onların yaptığı ihanet af edilemez, af edersek şehitlerine ihanet etmiş oluruz "dedi.

Özcan darbe girişimi ve sonrasında yaşananları basın mensuplarıyla paylaştığı toplantıda Rusya-Türkiye ve iran yakınlaşmalarıyla ilgili şunları söyledi; "Artık bizim için şu bu ülke yok. Türkiye'nin çıkarı vardır. Suriye sorunu yüzünden ayrı düştüğümüz bu ülkelerle yine Suriye'deki sorunun çözümü için bir noktada buluşmaya çalışıyoruz. hem bizim hem onların Beşşar Esat hassasiyeti var. biz gitmesi için onlarda kalması için hassaslar. bunları aşarak orada akan kanın durması için çalışıyoruz" dedi. 

 

AK PARTİ'DE TEMİZLİK YAPILACAK

FETÖ terörö örgütüyle mücadelede sadece memurlar ve kamu görevlileriyle yetinilmeyeceğini de dile getiren vekil Özcan; "Tüm birimlerde olduğu gibi siyaseten de parti içi temizlik elbette yapılacak. bunun için çalışmalar devam ediyor. en kısa zamanda bu çalışmaları tamamlanarak gerekli adımlar atılacak" diye konuştu.

17-25 Aralıktan Sonra O İnsanların Tutumu Ayrı Olacaktır
Özcan “Bu milletin malı olan tankları ilk fırsatta millete çevirdiler. Milletimize kurşun sıktılar Türkiye Büyük Millet Meclisini bombaladılar. Özel Harekat merkezi ile emniyet müdürlüklerine ve belediyelere saldılar. Bunların yaptıkları ihanet asla ve asla hiçbir zaman affedilemez. Bunların hesabı sorulacaktır. 17-25 Aralık öncesi ayrı durumları ayrı olacak 17-25 aralıktan sonra o insanların tutumu ayrı olacaktır. Darbe girişiminin ardından kamu da bu yapı ile bağlantısı tespit edilen insanlar açığa alındı. 76 bin kişi görevden uzaklaştırıldı. Bunlardan 30 bini öğretmen 16 bin kişi gözaltında ve tutuklu olarak bulunmaktadır. Bunlara merhamet edersek inanın bu şehitlerimize bu bayrağa ve devlete yapacağımız en büyük ihanettir. Bunlara göz yumarsak o şehitlerimize biz ihanet etmiş oluruz.”dedi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.