Şanlıurfa eski İl Genel Meclis Üyesi Celal Akıl Paşabağı Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde Kasım Gülpınara seçim bürosu açılışı düzenledi. Seçim bürosunun açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, Haliliye İlçe Teşkilatı, İL Kadın Kolları üyeleri ve gençlik kolları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kasım Gülpınar, Değerli dostlar şuarada artık son viraja girdiğimiz bir dönem yaşıyoruz. Yaklaşık 10 gün sonra inşallah çok hayati bir seçime gideceğiz. Sadece Urfanın değil bütün Türkiyenin kaderini oylayacağız. İnşallah bu seçimde biz Urfa olarak geçen seçimdeki rehavetimizi bir kenara bırakarak ve bundan bir ders çıkararak bütün arkadaşlarımız bütün yönetimdeki arkadaşlarımız dört elle sarıldığımız bir seçim dönemi geçirdik. Bugüne kadar gösterdiğimiz gayreti son 10 günde de göstererek buna hiç şüphem yok 1 Kasımda Urfayı o özlem duyduğu aydınlık günlere yeniden kavuşturacağız ve sadece Urfayı değil Türkiyede de tekrar AK Partinin o ihtişamlı tek parti dönemine inşallah hep birlikte 1 Kasım gecesi merhaba diyeceğiz. Bizler tabi bu süreçte 7 Hazirandan sonra çok farklı bir dönem yaşadık. özellikle genç arkadaşlarımızın çok bilmediği çokta aşina olmadığı hep AK Parti hükümeti ile haşir neşir olan AK Partinin nimetlerini gören genç arkadaşlarımın farkına varmadığı ama aslında büyük bir tehlike olarak önümüzde duran bir huzursuzluk ve istikrarsızlık belası ile yüz yüze geldik dedi.
AK Aday Mehmet Ali Cevheri ise yaptığı açıklamada Sizlere hizmet etmek bizler için şereflerin en büyüğü olacaktır. Ben inanıyorum ki Kasım Bey ile güzel bir kadro güzel bir ekip oluşturacağız. Biz bu gayretimizi bütün enerjimizi size hizmet etmek için harcayacağız ifadelerini kullandı.
Gülpınar, Urfa'nın ihtiyaç duyduğu şeyi açıkladı
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kasım Gülpınar kendi adına açılan seçim bürosunda seçmenlere seslendi. Gülpınar, 1 Kasımda Urfanın değil bütün Türkiyenin kaderini oylanacağını söyledi. Başta Urfamız olmak üzere ülkemizin huzura ihtiyacı olduğunu söyledi.
23 Ekim 2015 Cuma 18:20
