banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep Adıyaman

Bozova'da darbe şehitleri için mevlid okundu

 Türk bayrakları ile toplanan vatandaşlar, dün gece olduğu gibi bugün de darbe girişimine tepki gösterdi ve şehit olan asker, polis ve sivil halk için yürüyüş yapıldı.

AK Parti Şanlıurfa Millet Vekili M. Ali Cevheri, Kaymakam Hidayet SARI, Karaköprü Belediye Başkanı Metin BAYDİLLİ, İlçe Jandarma Komutanı Ali Abbas EYYÜPOĞLU, İlçe Emniyet Amiri Coşkun KAYA, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet AKGÜN, Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih AKSOY, Ziraat Odası Başkanı Suphi AKSOY ve diğer kurum amirleri de vatandaşlarla birlikte meydandaydı, vatandaşlarla kol kola girerek tekbirler ve salavatlar eşliğinde Ulu Camii’ne kadar yürüyüşe geçti. Yürüyüş sonrasında AK Parti Şanlıurfa Millet Vekili M. Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin BAYDİLLİ, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet AKGÜN birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Ulu Camii’nin dolup taştığı bu gecede tüm şehitler için mevlidi şerif okundu ve ülkemizde yaşanan üzücü hadiselerin son bulması için dualar edilirken, tüm şehitlerimiz için eller semaya kalktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.