banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Manchester United 23 Galatasaray Candeias

AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Kongresi Gerçekleşti

 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli AK Parti Karaköprü Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi’ne katıldı. Kongrede konuşan Başkan Baydilli,  AK Partinin oyunun yükselmesinde kadınların rolünün çok büyük olduğunu söyledi.
 
AK Parti Karaköprü Kadın Kolları 2. Olağan kongresi yapıldı.
 
Karaköprü Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirilen kongreye; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Eşi Güler Baydilli’nin yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Mehmet Ali Cevheri ve Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti üyeleri katıldı.
 
Kongre, saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve divan heyetinin seçilmesiyle başladı. Divanın belirlenmesi ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği görüntülü mesaj izletildi.
 
Kongrede konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Ak partimiz 15 yıldır büyüyor ve büyümeye devam ediyor, oy oranını da aynı şekilde yükseltiyor. Bu oy oranın yükselmesinde tabi ki kadınlarımızın rolü çok büyük. Kapı kapı gezerek AK Partimizin yaptığı hizmetleri vatandaşlarımıza anlatıyorlar. AK Partimiz kadınlara her zaman değer veren bir partidir” dedi.
 
Öte yandan Başkan Metin Baydilli, Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Seher Kılıç'ı ve yönetimini tebrik ederken, görevi devreden Eda Çakmaklı’ya ve yönetimine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
 
Konuşmalar ardından seçim işlemine geçildi. Tek liste gidilen seçimde Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Seher Kılıç getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.