banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AK Parti İl Başkanı Yıldız, Çarşı Esnafıyla Buluştu

Sabah namazını Dergah Camiinde eda eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri namaz çıkışında vatandaşlarla, sonrasında ise Balıklıgöl Havzasında bulunan esnafla bir araya geldi. Tarihi Sipahi Pazarında Halıcılarla birlikte “hayırlı ve bereketli kazanç” için hep birlikte dua eden Yıldız, Sipahi ve Kazaz pazarındaki esnafın her birini ayrı ayrı ziyaret etti.
Makam odasında oturarak değil, birebir halk ve esnaf ziyaretleri yaparak çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, hemen hemen hergün esnaf ziyaretleriyle sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.
Başkan Yıldız esnaf ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa ekonomisinin bel kemiği esnafımızla sürekli olarak buluşmaya devam ediyoruz. Esnafımızın ihtiyaç ve taleplerini dinlemek bizlerin daha iyi hizmet verebilmesi için çok daha önemli. Biz AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak esnafımızın her zaman yanındayız. Fikirleri, düşünceleri bizler için çok kıymetli. Bizleri her defasında sıcak bir şekilde karşılayan Urfalı esnaflarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Esnaf ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek, vatandaşlarımızla iç içe olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.