banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

AK Parti DEDAŞ Sorununu Çözemeyince Urfa Esnafı Çareyi CHP’de Kapısında Aradı

Elektrik faturası yüksek gelen Şanlıurfa Kapaklı pasajı esnafı sorununu Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’a iletti.

Elektrik fiyatlarına geçen ay 52 ile yüzde 127 zam yapılmasının ardından elektrik faturaları aşırı yüksek gelen vatandaşlar ve esnaflar büyük sorun yaşıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurlu Üyeleri Miktat Aydınlık, C.Cahit Coşkun, Ahmet Budak ve İbrahim Halil Çelik ile birlikte, yüksek elektrik faturalarına tepki göstermek için Kapaklı pasajı önünde toplanan esnafı ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’a sorunlarını ileten Kapaklı pasajı esnafları geçen aylara göre, bu ay elektrik faturalarının 3 kat fazla geldiğini söylediler. Esnaf ile bir araya gelen Milletvekili Aydınlık, esnafa ellerinden gelen tüm desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Milletvekili Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Değerli hemşerilerim. Son aylarda Elektrik, akaryakıt, doğalgaz, ve bir çok ürüne zam üstüne zam yapıldı. Bu yapılan zamların ardından insanlarımız faturalarını ödeyemeyecek duruma geldi. Dünde birçok vatandaşımız yüksek elektrik faturalarını ödeyemedikleri için Dicle Elektrik İl binasının önünde toplanarak yüksek elektrik faturalarını protesto etti. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak dün yüksek elektrik faturalarından dolayı problem yaşayan vatandaşlarımızın yanında olduk. Bugünde kapaklı pasajı esnafımızın yanındayız. Bizler sizlerin vekiliyiz asil olan sizlersiniz. Biz her zaman sizlerin yayındayız. Bu sorunların çözüme kavuşturulması için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve beraberindeki heyet daha sonra Kapaklı pasajı esnafını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.