banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Özgecan’ın katilini öldüren Gültekin Alan adliyeye getirildi

Adana Kürkçüler Cezaevi’nde gerçekleşen silahlı infaz ve yaralama olayının katil zanlısı ile ona yardım ettikleri ileri sürülen 4 kişi Adana Adliyesine getirildi.

Özgecan’ın katilini öldüren kişi adliyeye getirildi
Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'i (27) Adana Kürkçüler Cezaevi’nde silahla öldüren katil zanlısı Gültekin Alan (46) ile ona yardım ettikleri ileri sürülen 4 kişi polis sorgularının ardından Adana Adliyesi’ne sevk edildi.

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken'in tutuklu bulunduğu cezaevinde öldürülmesi ve babası Necmettin Altındöken'in de yaralanmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında, cinayet zanlısı olduğu ileri sürülen hükümlü Gültekin Alan ile olayla ilgisi olduğu iddia edilen G.B, H.B, H.A.Ö. ve F.Y’nin polis sorgusu tamamlandı. Sağlık kontrollerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Adana Adliyesine getirilen zanlıların Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadelerinin alınmasına başlandığı belirtildi.

Öte yandan, cezaevi içi silahlı infaz ve yaralama olayıyla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, tabancanın içeride görev yapan biri tarafından sokulduğuna dair bulgular olduğunu, ayrıca soruşturma kapsamında 2 cezaevi müdürü ile 3 cezaevi personelinin açığa alındığını kaydetti. (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.