banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Ağrı Valiliği dolandırıcılara karşı halkı uyardı

Valilik tarafından yapılan basın açıklamasında, son günlerde kendisini Valilik çalışanı olarak tanıtan kişilerin, iş adamlarını arayarak Vali Musa Işın adına çeşitli yardım kampanyaları için para talep etmelerine itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

Valilik tarafından basına gönderilen açıklamada, "Son günlerde Valiliğimize gelen bilgilere göre kendilerini Valilik personeli olarak tanıtan bazı kişilerin, iş adamlarını arayarak, Sayın Valimiz Musa Işın'ın kendileri ile toplantı yapacağını ve çeşitli yardım kampanyalarını öne sürerek yine Sayın Valimiz Musa Işın adına iş adamlarından para talep ettiğine dair duyumlar alınmıştır. Ağrı Valiliği'nin yardım toplama ile ilgi herhangi bir çalışmasının bulunmadığı, Sayın Valimiz Musa Işın'ın ismini kullanarak yardım toplayan şahıslara itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın; Ağrı Valiliği (0472 215 10 01), Emniyet Müdürlüğü (155) ve Jandarma Komutanlığı (156) telefon numaralarını arayarak bilgi vermesi önemle rica olunur." denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.