banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep Adıyaman

Ağlayarak bakana yalvardı: kesintiler yüzünden pamuğum kurudu

Son günlerde çiftçiyi mağdur eden elektrik kesintilerini konuşmak amacıyla bazı bakanların katılımıyla Şanlıurfa’da yapılan basın toplantısı öncesinde çiftçiler, kesintilere tepki gösterdi.

Bakanların toplantısında çiftçilerden kesinti tepkisi Enerji Bakanı Berat Albayrak, Gıda Tarım Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da Şanlıurfa’da yaşanan elektrik kesintisi krizi için Şanlıurfa’ya geldi.

Toplantının gerçekleştirileceği GAPTAEM’de toplantı öncesi elektrik kesintileri yüzünden pamuğunun kuruduğunu öne süren bir çiftçinin ağlayarak bana yardım edin diye bağırması hareketli anların yaşanmasına sebep oldu.

Yaşananlara tepki gösteren çiftçi Cevher Türk, polisler tarafından dışarı çıkarılırken toplantıya alınmayan birçok çiftçi de salonu terk etti. Basına kapalı geçen toplantının yapıldığı toplantı salonun önüne toplanan çiftçiler ve basın mensupları toplantı sonrası yapılacak açıklamayı bekliyor.

Toplantı sonrası bakanların elektrik sorunu konusunda yeni kararlar alması bekleniyor.

(Mustafa Gül- Ramazan Casuk-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.