banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Ağdirekli Camii Altındaki İş Yeri İhale İle Kiraya Verilecek

İhale ilanı ile ilgili açıklama yapan Eyyübiye Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Eyyubiye Şube Başkanı Adem DOBUR, ihalenin işyeri kapalı zarf usulü ile teklif alınmak suretiyle yapılacağını açıkladı.
İŞTE İHALE ŞARTLARI İLE İLGİLİ O İLANIN TAM METNİ: 
1- Mülkiyeti hazineye ait, Şanlıurfa İli Eyyubiye İlçesi Direkli Mahallesi 4663 ada ve 1 parselde kayıtlı ve Kondu Caddesi No : 292 de bulunan AĞDİREKLİ CAMİİ’nin zemin katında yer alan işyeri kapalı zarf usulü ile teklif alınmak suretiyle kiraya verilecektir.
2- Teklifler 16 Temmuz 2020  Perşembe günü saat 17.00 ye kadar Eyyubiye Müftülüğüne teslim edilecektir. (Türkiye Diyanet Vakfı Eyyubiye Şubesine)
3- Toplanan teklifler, Türkiye Diyanet Vakfı Eyyubiye Şubesinde 17 Temmuz Cuma günü değerlendirilecek ve en yüksek teklifi veren (Vakıfça gerekli görülmesi halinde ihale açık teklif usulünde devam edecektir) iştirakçi ile kira mukavelesi düzenlenecektir
4- İhaleye iştirak edecek olan isteklilerden teminat alınmayacaktır.
5-İhaleye katılacak olanlar tarafından, teklif mektuplarının imzalanması ve bu mektuplarda şartname ile eklerinin tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi, teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur. Teklif mektubu ve ekleri bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin ünvanı, adı soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler kabul edilmeyerek ihale dışı bırakılır.

6- İhale en yüksek teklifi veren iştirakçi üzerinde kalacaktır. Ancak Vakıf Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirmeye göre verilen teklif aşağı da olsa, uygun görürse diğer iştirakçilere de verebilir.
7- İhaleyi kazanan müstecir kiralanan yerin TL cinsinden 3 yıllık kira bedeli tutarını ihale gününden itibaren en geç 15 gün içerisinde Vakıfbank Şanlıurfa Şubesindeki Türkiye Diyanet Vakfı Eyyubiye Şubesine ait TR580001500158007302250078 No’lu TL hesabına defaten yatıracaktır.
8- Kira sözleşmesi 10 (on) yıllık süre ile yapılacak olup  Kira Sözleşmesini takiben süre başlar. 
9- Vakfımız 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi değildir. İhaleyi yapıp yapmamakta, iptal etmekte, ertelemekte veya dilediğine vermekte serbesttir.
10- Söz konusu işyeri MUHAMMEN kira bedeli 2000 (iki bin) TL. dir.
İşbu şartname 10 maddeden ibarettir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.